Sæsonleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Sæsonleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Sæsonleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Leasing af bil i korte perioder

Sæsonleasing er smart at bruge i en kortere periode, hvis man for eksempel ønsker at køre sin åbne sportsvogn om sommeren og sin 4×4 i vinterhalvåret.

Hvilken løsning er bedst for dig?

​Har du brug for rådgivning og vejledning omkring, hvilken løsning der vil være den bedste for din virksomhed, er du meget velkommen til at tage kontakt til mig. Jeg står klar til at besvare alle dine spørgsmål, ligesom jeg også hjælper dig med at finde den rigtige løsning, der matcher din virksomheds behov og økonomi.

​Du kan med fordel ringe til mig på telefon 20 28 77 73, men alternativt er du også velkommen til at sende en mail til info@hedegaarddreamcar.dk eller udfylde min kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så hører du tilbage fra mig så hurtigt som muligt.

Læs mere om de forskellige leasingtyper

Hvad siger mine kunder

Leasing

Ingen skjulte gebyrer

Priseksempler

Jeg skaffer den bil du ønsker og for at hjælpe dig med at gennemskue dine muligheder for leasing eller køb, kan du her på siden se biler jeg har til salg eller har haft til salg for nyligt. Under hver bil kan du justere udbetaling og km, for at se mulighederne.

Har du noget
i tankerne?

Kontakt mig bare...

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag og søndag efter aftale

CVR: 36611731