Jeg tager din bil i bytte

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Jeg tager din bil i bytte

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Jeg tager din bil i bytte

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Jeg køber din byttebil

Skal jeg hjælpe dig af med din nuværende bil?
Skal den evt. skiftes ud med en leasingbil eller blot noget mere passende?

Jeg hjælper dig af med din bil, så du slipper for besværet med at få den solgt, når du ønsker at skifte den ud med en ny bil – hvad enten det er leasing eller kontant.

Mit firma holder til i Odense, men jeg hjælper både bilejere på Fyn, Sjælland og i Jylland med at komme af med deres bil ved køb af ny.

At skifte den gamle bil ud med en ny er en tillidssag

At skille sig af med sin gamle bil er ofte det vejende incitament,​hvor man køber den nye bil. Der hvor man får den bedste pris for sin brugte bil, er ofte der man køber sin nye bil – dette er ofte en stor fejl. Som almindelig forbruger kan man sjældent gennemskue om prisen på den nye bil så er korrekt eller om man blot har flyttet den overbudte byttepris over på den nyindkøbte bil.

Hos mig er alle priser gennemskuelige og du vil kunne følge dine tal til vejs ende – dette føler jeg selv giver mest tryghed og for mig er dette den rette forudsætning for hvor jeg selv ville lave en handel.

Der kan være en række fordele ved at skifte den gamle bil ud med en ny bil hvad enten det er i en kontanthandel eller leasingbil. Vores regering mener at vi skal køre mere grønt i forbindelse med elbiler eller nyere og mindre forurenende biler med mindre CO2-udslip og mere sikre i form af hjælpeudstyr – uanset om dette er korrekt eller ej er det den vej Danmark ønsker at være grønnere på.

Fordele ved leasing

Drømmer du om at køre rundt i en dyrere ny bil med lidt specielt ekstraudstyr, eller kunne du bare godt tænke dig at have mulighed for at skifte din bil ud regelmæssigt, kan leasing være en rigtig god løsning for dig.

En leaset bil har en lavere udbetaling, og den behøver ikke at være færdigfinansieret efter 10 år som ved et almindeligt billån.

Mit job er at råde og vejlede dig i hvad den rigtige økonomiske løsning for dig kan være så er det op til dig at bestemme om det skal være leasing eller alm. bilkøb.

Kontakt mig for at en vurdering af din bil

Har du brug for at få en vurdering af din nuværende bil, med hensigt på at købe eller lease en ny bil, er jeg altid behjælpelig. 

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail med info omkring din bil. Send gerne et par billeder af bilen og evt. fejl/mangler eller skader, for at få vurderet, hvor meget du kan få for din bil.​

Vurderingen er dog først bindende efter jeg har set og prøvet bilen selv og vi klar til at indgå en handel.

Læs mere om de forskellige leasingtyper

Hvad siger mine kunder

Leasing

Ingen skjulte gebyrer

Priseksempler

Jeg skaffer den bil du ønsker og for at hjælpe dig med at gennemskue dine muligheder for leasing eller køb, kan du her på siden se biler jeg har til salg eller har haft til salg for nyligt. Under hver bil kan du justere udbetaling og km, for at se mulighederne.

Kontakt mig for en snak om din næste drømmebil

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag og søndag efter aftale

CVR: 36611731