Erhvervsleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Erhvervsleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Erhvervsleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Leasing samt køb og salg af biler til erhverv

Skal du bruge en ny firmabil, og har du i den forbindelse brug for hjælp til at købe det rette køretøj eller vælge finansiering? Så kan jeg hjælpe dig og din virksomhed. Jeg tilbyder salg og køb af personbiler, lastbiler og varevogne til erhvervslivet samt erhvervsleasing.

Fordelen ved erhvervsleasing er, at det giver en lav kapitalbinding, samtidig med at moms og leasingydelsen er fuldt fradragsberettiget.

Bemærk, at denne løsning give en beskatning på din skattebillet, hvis den leasede bil bliver brugt til privat kørsel.

Hvilken løsning er bedst for dig?

​Har du brug for rådgivning og vejledning omkring, hvilken løsning der vil være den bedste for din virksomhed, er du meget velkommen til at tage kontakt til mig. Jeg står klar til at besvare alle dine spørgsmål, ligesom jeg også hjælper dig med at finde den rigtige løsning, der matcher din virksomheds behov og økonomi.

​Du kan med fordel ringe til mig på telefon 20 28 77 73, men alternativt er du også velkommen til at sende en mail til info@hedegaarddreamcar.dk eller udfylde min kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så hører du tilbage fra mig så hurtigt som muligt.

Læs mere om de forskellige leasingtyper

Hvad siger mine kunder

Leasing

Ingen skjulte gebyrer

Priseksempler

Jeg skaffer den bil du ønsker og for at hjælpe dig med at gennemskue dine muligheder for leasing eller køb, kan du her på siden se biler jeg har til salg eller har haft til salg for nyligt. Under hver bil kan du justere udbetaling og km, for at se mulighederne.

Kontakt mig for en snak om din næste drømmebil

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag og søndag efter aftale

CVR: 36611731