Leasing af biler

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Leasing af biler

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Leasing af biler

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Leasing af bil – få svar på dine spørgsmål

Kært barn har mange navne. Her på siden får du, som forbruger et overblik, der vil gøre det nemmere at vurdere om leasing er løsningen for dig. Det kan virke kompliceret, mne jeg vil forsøge at gøre det så enkelt som muligt.

Leasing af bil kan for mange virke kompliceret i forhold til både regler og afgifter, og samtidig findes der flere forskellige leasingtyper. Derfor har jeg samlet en oversigt over de mest almindelige spørgsmål, som du kan finde svar på.

Som bilforhandler hjælper jeg både privatpersoner og erhvervskunder på Fyn, Sjælland og Syd-, Midt- og Nordjylland, med at finde den helt rigtige leasingbil og leasingaftale, der dækker behovene til bilen, og som matcher økonomien.

For hvem kan leasing være en fordel?

Leasing kan være en fordel for dig, der gerne vil køre i en bil til en værdi af mere end 300.000 kr.

Det kan også være en stor fordel for virksomheder, som ikke ønsker at dræne deres likvidbeholdning.

Hvilke biler kan leases?

Alle biler, uanset model og type, kan leases.
Det kan for eksempel være:

 • BMW
 • Mercedes
 • Volkswagen
 • Elbiler
 • Hybridbiler
 • Kassevogne
 • Liftbiler
 • Lastbiler

Det kan både være biler til privatpersoner og virksomheder, og det kan være for dig, der ønsker at sæsonlease eller splitlease.

Hvorfor lease fremfor at købe

Fordelene ved at lease er, at en leaset bil har en lavere udbetaling og ikke skal være færdigfinansieret indenfor ti år, som et billån skal. Hertil kommer den konstant faldende afgift dig til gode, hver gang du laver en ny leasing.

Hvad sker der efter endt leasingperiode

Efter endt leasing af bil har du mulighed for enten endnu en leasing eller at sælge bilen. Her er det vigtigt at gøre opmærksom på, at det er DIN bil og DIN opsparing i bilen, som kan give dig en økonomisk gevinst. Det er op til dig, om du ønsker at sælge, lease eller købe bilen fri og indbetale den nu lavere afgift.

 

Kan man lease udenlandske biler?

Her er svaret: Ja. Hvis du selv er på udkig efter en ny bil på det udenlandske marked, er der her et par ting, som du skal være opmærksom på.

Bilen skal helst være:

 • MwSt ausweisbar (løftbar moms)
 • Unfallfrei (skadefri)
 • Scheckheftgepflegt (servicepasset ved autoriseret forhandler)

 

Hvordan kommer du i gang
med leasing af bil?

Start med at udarbejde en realistisk økonomisk plan for din nye bil. Hvor meget kan du lægge i udbetaling, og hvor meget ønsker du at betale om måneden? Her er det også vigtigt at undersøge, hvor mange kilometer du kører om året, da det bruges til at fastsætte bilens restværdi efter endt leasing.

​Send mig gerne dine ønsker til, hvad der er vigtigt for dig i din nye bil – for eksempel automatgear, soltag, læderkabine og så videre. På den måde kan jeg finde eksempler på biler, som passer til dine behov.

​Jeg kan kontaktes på telefon 20 28 77 73 eller e-mail info@hedegaarddreamcar.dk. Jeg står klar til at give dig personlig vejledning om billeasing.​

Læs mere om de forskellige leasingtyper

Hvad siger mine kunder

Leasing

Ingen skjulte gebyrer

Priseksempler

Jeg skaffer den bil du ønsker og for at hjælpe dig med at gennemskue dine muligheder for leasing eller køb, kan du her på siden se biler jeg har til salg eller har haft til salg for nyligt. Under hver bil kan du justere udbetaling og km, for at se mulighederne.

Har du noget
i tankerne?

Kontakt mig bare...

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag og søndag efter aftale

CVR: 36611731