Flexleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Flexleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Flexleasing

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Hvad er flexleasing

Flexleasing går ud på, at man kun betaler den forholdsmæssige registreringsafgift for den periode, man ønsker at lease bilen i.

​At lease er ”næsten” det sammen et billån – alt hvad du betaler i perioden er med til at betale ned på din leasingbil, men den væsentlige forskel er at du ikke låser bilens afgift

​Ex. Man har en udbetaling på et almindeligt billån på ca. 20% af hele bilens værdi, hvorimod på en leasingbil skal man betale ca. 30% af bilens metalværdi ( ex. afgift )​.​

Eksempel på Flexleasing

En BMW 530d til dansk en indkøbspris på 600.000,- dkk, udbetalingen vil være 20% = 120.000,- dkk. Som leasingbil bliver afgiften beregnet af bilens pris ex. afgift, prisen er 220.000,- dkk hvilket resulterer i en udbetaling på 66.000,- dkk.

På både billån og leasingen, vil udbetalingen gå til nedskrivning af bilen.  Udbetalingen sikrer at restværdien er attraktiv og minimerer omkostninger, så bilens pris efter endt kontrakt ligger lavere end markedsprisen.

Efter endt leasing er det muligt at sælge bilen eller at lave en ny leasing, hvor der vil blive lavet et nyt toldsyn og vurdering af bilens afgift som er i frit fald pga. bilens alder og kilometer stand.- dette er helt klart en økonomisk fordel for forbrugeren.​

Hvordan kommer jeg i gang
med Flexleasing?

Start med at udarbejde en realistisk økonomisk plan for din nye bil. Hvor meget kan du lægge i udbetaling, og hvor meget ønsker du at betale om måneden? Her er det også vigtigt at undersøge, hvor mange kilometer du kører om året, da det bruges til at fastsætte bilens restværdi efter endt leasing.

​Send mig gerne dine ønsker til, hvad der er vigtigt for dig i din nye bil – for eksempel automatgear, soltag, læderkabine og så videre. På den måde kan jeg finde eksempler på biler, som passer til dine behov.

​Jeg kan kontaktes på telefon 20 28 77 73 eller e-mail info@hedegaarddreamcar.dk. Jeg står klar til at give dig personlig vejledning om billeasing.​

Læs mere om de forskellige leasingtyper

Hvad siger mine kunder

Leasing

Ingen skjulte gebyrer

Priseksempler

Jeg skaffer den bil du ønsker og for at hjælpe dig med at gennemskue dine muligheder for leasing eller køb, kan du her på siden se biler jeg har til salg eller har haft til salg for nyligt. Under hver bil kan du justere udbetaling og km, for at se mulighederne.

Har du noget
i tankerne?

Kontakt mig bare...

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag og søndag efter aftale

CVR: 36611731