Køb & Salg

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Køb & Salg

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Køb & Salg

Lad mig gøre din bil​drøm til virkelighed

Salg og køb af bil for private og erhverv

​Overvejer du at købe en ny bil? Eller har du brug for hjælp til salg af bil? Så er du kommet til den rette bilforhandler. Jeg ved, at salg og køb af bil kræver mange grundige overvejelser – og derfor står jeg klar til at hjælpe og rådgive dig gennem hele processen, hvad enten du ønsker at købe, lease eller sælge.

Jeg vejleder privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland og Fyn samt i det meste af Jylland, på nær Nordjylland.

Personlig rådgivning om køb af bil

Jeg vægter altid den personlige service højt. Ingen kunder er ens, og jeg skræddersyer min rådgivning til dit individuelle behov, uanset om det drejer sig om køb og salg af almindelige personbiler, varevogne eller lastbiler.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg fra start til slut. At handle bil handler nemlig først og fremmest om tillid.

Finansiering af din nye bil ved leasing

Hvis du ønsker at købe en ny bil, kan jeg tilbyde en fordelagtig leasingaftale. Her kan du vælge mellem:

 • ​Privatleasing
 • Erhvervsleasing
 • Flexleasing
 • Splitleasing
 • Sæsonleasing

  Jeg rådgiver naturligvis i forbindelse med køb af ny eller brugt leaset bil, også hvis du er erhvervskunde – jeg tager mig både af små og store virksomheder.

   

   

  Få mest muligt ud af din bils værdi ved et salg

  Hvis du ønsker at sælge din bil, kan jeg hjælpe dig med at få mest muligt ud af bilens værdi. Jeg tilbyder fuld gennemsigtighed, og du slipper for besværet med selv at skulle sælge bilen.

  Jeg køber også gerne din byttebil, så du kan bruge salget af din bil til finansiering af en ny bil.

  Kontakt mig og få hjælp til leasing, salg og køb af bil

  Hvilken bil drømmer du om?
  Der er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, og hvad der passer bedst til ens behov. Derfor står jeg klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til salg eller køb af bil, eller om du har brug for rådgivning og økonomisk vejledning i forbindelse med leasing.

  Jeg hjælper dig med at finde den bedst mulige løsning, der matcher dine ønsker og behov.

  Læs mere om de forskellige leasingtyper

  Hvad siger mine kunder

  Leasing

  Ingen skjulte gebyrer

  Priseksempler

  Jeg skaffer den bil du ønsker og for at hjælpe dig med at gennemskue dine muligheder for leasing eller køb, kan du her på siden se biler jeg har til salg eller har haft til salg for nyligt. Under hver bil kan du justere udbetaling og km, for at se mulighederne.

  Har du noget
  i tankerne?

  Kontakt mig bare...

  Åbningstider

  Mandag - Fredag: 08.00 - 17.00
  Lørdag og søndag efter aftale

  CVR: 36611731