Erhvervsleasing

Erhvervsleasing samt køb og salg af biler til erhvervslivet

Skal du bruge en ny firmabil, og har du i den forbindelse brug for hjælp til at købe det rette køretøj eller vælge finansiering? Så kan jeg hjælpe dig og din virksomhed. Jeg tilbyder salg og køb af personbiler, lastbiler og varevogne til erhvervslivet samt erhvervsleasing.

Fordelen ved erhvervsleasing er, at det giver en lav kapitalbinding, samtidig med at moms og leasingydelsen er fuldt fradragsberettiget.

Bemærk, at denne løsning give en beskatning på din skattebillet, hvis den leasede bil bliver brugt til privat kørsel.

Kontakt mig for rådgivning og vejledning

Har du brug for rådgivning og vejledning omkring, hvilken løsning der vil være den bedste for din virksomhed, er du meget velkommen til at tage kontakt til mig. Jeg står klar til at besvare alle dine spørgsmål, ligesom jeg også hjælper dig med at finde den rigtige løsning, der matcher din virksomheds behov og økonomi.

Du kan med fordel ringe til mig på telefon 20 28 77 73, men alternativt er du også velkommen til at skrive min e-mail info@hedegaarddreamcar.dk eller udfylde min kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så hører du tilbage fra mig så hurtigt som muligt. 

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Hvad siger mine kunder?

​​​​"Hedegaard Dream Car leverer en kompetent og resultatorienteret løsning fra første opringning. Jeg kan kun give 5 stjerner ud af 5 mulige, men servicen er meget bedre end det"​

​- Svend Aage Madsen

"Anja har hjulpet mig to gange med at finde og hente biler i Tyskland. Og svaret på alle spørgsmålene fra en dengang knap så rutineret "Flexleaser" som mig. Og der bliver stadig svaret på spørgsmål her længe efter at honoraret er betalt. Fantastisk - 5 stjerner herfra."

​- Anders Lund

"Kan kun anbefale at handle med Anja. Hvad end der kunne være af udfordringer, bliver på intet tidspunkt kundens udfordring, hun gør et kæmpe arbejde for at det hele lykkedes. Vi er næsten kede af at vi ikke handler bil oftere, for det bliver hos Anja fremover. Prøv at købe bil gennem hedegaard dream car, og det vil man aldrig fortryde."

​- Lasse Hummel Pedersen

"Super god service og gør virkeligt alt for at få tingene til at lykkes med afgiftberegning på Flexleasing og meget mere. stor tak for indsatsen og de bedste anbefalinger."

​- Torben Hansen

"Ærlig, troværdig og seriøs rådgivning. Klar og varm anbefaling. Man skal lede længere efter en person som Anja Hedegaard, som i handling udviser de sagte ord"

​- Svend-Erik Kamp Larsen

Har du noget i tankerne?
Kontakt mig bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig.​ Jeg sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.​

Åbningstider

​Man - Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Efter aftale 

Anja Hedegaard​

​Send en forespørgsel

​​Felter markeret med * er obligatoriske 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 20 28 77 73 E-mail: info@hedegaarddreamcar.dk CVR: 36611731

fb  linkedin​  instagram