Køb og salg af biler for private og erhverv

Jeg tilbyder køb og salg af biler til både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan både være i form af almindelige personbiler, varevogne og lastbiler alt afhængigt af, hvad dit individuelle behov er.

Finansiering af din nye bil

Hvis du ønsker at købe en ny bil, kan jeg tilbyde en fordelagtig leasingaftale. Her kan du vælge mellem:

  • ​Privatleasing
  • ​Erhvervsleasing
  • ​Flexleasing
  • ​Splitleasing
  • ​Sæsonleasing

Få mest muligt ud af din bils værdi ved et salg

Hvis du ønsker at sælge din bil, kan jeg hjælpe dig med at få mest muligt ud af bilens værdi. Jeg tilbyder fuld gennemsigtighed, og du slipper for besværet med selv at skulle sælge bilen.

Jeg køber også gerne din byttebil, så du kan bruge salget af din bil til finansiering af en ny bil.

Kontakt mig og lad mig hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Jeg står klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til køb eller salg af bil, eller om du har behov for rådgivning og vejledning i forbindelse med leasing. Jeg hjælper dig med at finde den bedst mulige løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Kontakt mig på telefon 20 28 77 73 eller e-mail info@hedegaarddreamcar.dk og hør mere. 

​Udfyld formularen

Udfyld min formular, så vender jeg tilbage med henblik på køb og salg af din bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger mine kunder?

​​​​"Hedegaard Dream Car leverer en kompetent og resultatorienteret løsning fra første opringning. Jeg kan kun give 5 stjerner ud af 5 mulige, men servicen er meget bedre end det"​

​- Svend Aage Madsen

"Anja har hjulpet mig to gange med at finde og hente biler i Tyskland. Og svaret på alle spørgsmålene fra en dengang knap så rutineret "Flexleaser" som mig. Og der bliver stadig svaret på spørgsmål her længe efter at honoraret er betalt. Fantastisk - 5 stjerner herfra."

​- Anders Lund

"Kan kun anbefale at handle med Anja. Hvad end der kunne være af udfordringer, bliver på intet tidspunkt kundens udfordring, hun gør et kæmpe arbejde for at det hele lykkedes. Vi er næsten kede af at vi ikke handler bil oftere, for det bliver hos Anja fremover. Prøv at købe bil gennem hedegaard dream car, og det vil man aldrig fortryde."

​- Lasse Hummel Pedersen

"Super god service og gør virkeligt alt for at få tingene til at lykkes med afgiftberegning på Flexleasing og meget mere. stor tak for indsatsen og de bedste anbefalinger."

​- Torben Hansen

"Ærlig, troværdig og seriøs rådgivning. Klar og varm anbefaling. Man skal lede længere efter en person som Anja Hedegaard, som i handling udviser de sagte ord"

​- Svend-Erik Kamp Larsen

Har du noget i tankerne?
Kontakt mig bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig.​ Jeg sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.​

Åbningstider

​Man - Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Efter aftale 

Anja Hedegaard​

​Send en forespørgsel

​​Felter markeret med * er obligatoriske 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 20 28 77 73 E-mail: info@hedegaarddreamcar.dk CVR: 36611731

fb  linkedin​  instagram