Køb & SaLG

Salg og køb af bil for private og erhverv

​Overvejer du at købe en ny bil? Eller har du brug for hjælp til salg af bil? Så er du kommet til den rette bilforhandler. Jeg ved, at salg og køb af bil kræver mange grundige overvejelser – og derfor står jeg klar til at hjælpe og rådgive dig gennem hele processen, hvad enten du ønsker at købe, lease eller sælge.

Jeg vejleder privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland og Fyn samt i det meste af Jylland, på nær Nordjylland.

Personlig rådgivning om køb af bil

Jeg vægter altid den personlige service højt. Ingen kunder er ens, og jeg skræddersyer min rådgivning til dit individuelle behov, uanset om det drejer sig om køb og salg af almindelige personbiler, varevogne eller lastbiler.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg fra start til slut. At handle bil handler nemlig først og fremmest om tillid.

Finansiering af din nye bil ved leasing

Hvis du ønsker at købe en ny bil, kan jeg tilbyde en fordelagtig leasingaftale. Her kan du vælge mellem:

  • Privatleasing
  • Erhvervsleasing
  • Flexleasing
  • Splitleasing
  • Sæsonleasing

Jeg rådgiver naturligvis i forbindelse med køb af ny eller brugt leaset bil, også hvis du er erhvervskunde – jeg tager mig både af små og store virksomheder. 

​Få mest muligt ud af din bils værdi ved et salg

Hvis du ønsker at sælge din bil, kan jeg hjælpe dig med at få mest muligt ud af bilens værdi. Jeg tilbyder fuld gennemsigtighed, og du slipper for besværet med selv at skulle sælge bilen.

Jeg køber også gerne din byttebil, så du kan bruge salget af din bil til finansiering af en ny bil.

Kontakt mig og få hjælp til leasing, salg og køb af bil

Hvilken bil drømmer du om? Der er mange muligheder, og det kan være svært at vide, hvad man skal kigge efter, og hvad der passer bedst til ens behov. Derfor står jeg klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til salg eller køb af bil, eller om du har brug for rådgivning og økonomisk vejledning i forbindelse med leasing.

Jeg hjælper dig med at finde den bedst mulige løsning, der matcher dine ønsker og behov. Kontakt mig på telefon 20 28 77 73 eller e-mail info@hedegaarddreamcar.dk og hør mere.

​Udfyld formularen

Udfyld min formular, så vender jeg tilbage med henblik på køb og salg af din bil.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger mine kunder?

​​​​"Hedegaard Dream Car leverer en kompetent og resultatorienteret løsning fra første opringning. Jeg kan kun give 5 stjerner ud af 5 mulige, men servicen er meget bedre end det"​

​- Svend Aage Madsen

"Anja har hjulpet mig to gange med at finde og hente biler i Tyskland. Og svaret på alle spørgsmålene fra en dengang knap så rutineret "Flexleaser" som mig. Og der bliver stadig svaret på spørgsmål her længe efter at honoraret er betalt. Fantastisk - 5 stjerner herfra."

​- Anders Lund

"Kan kun anbefale at handle med Anja. Hvad end der kunne være af udfordringer, bliver på intet tidspunkt kundens udfordring, hun gør et kæmpe arbejde for at det hele lykkedes. Vi er næsten kede af at vi ikke handler bil oftere, for det bliver hos Anja fremover. Prøv at købe bil gennem hedegaard dream car, og det vil man aldrig fortryde."

​- Lasse Hummel Pedersen

"Super god service og gør virkeligt alt for at få tingene til at lykkes med afgiftberegning på Flexleasing og meget mere. stor tak for indsatsen og de bedste anbefalinger."

​- Torben Hansen

"Ærlig, troværdig og seriøs rådgivning. Klar og varm anbefaling. Man skal lede længere efter en person som Anja Hedegaard, som i handling udviser de sagte ord"

​- Svend-Erik Kamp Larsen

Har du noget i tankerne?
Kontakt mig bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig.​ Jeg sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.​

Åbningstider

​Man - Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Efter aftale 

Anja Hedegaard​

​Send en forespørgsel

​​Felter markeret med * er obligatoriske 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 20 28 77 73 E-mail: info@hedegaarddreamcar.dk CVR: 36611731

fb  linkedin​  instagram