Regler for afgiftsbetaling

-jf. gældende regler fra TOLD og SKAT

( forholdsmæssig afgift i perioden )

Afgiften er afhængig bilens alder, km, stand og udstyr.

De første 3 mdr. af bilens levetid betales 2% af vurderet registreringsafgift samt rentetillæg til staten.

Fra bilen er 3 mdr. til 36 mdr falder den vurderede registreringsafgift til 1% og efter 36 mdr til ½%.

Det er muligt, at det ikke lyder af meget, når man blot taler om 2% men det er rent faktisk en fordobling af afgiftsberegningen.

Bemærk at på en leasingbil falder afgiften konstant hvert år, afhængig af kørt km og årgang, så det er derfor fordelagtigt at lease din bil i kortere perioder indtil bilen rammer de 36 mdr. og der kun er ½% i registreringsafgift.

Herefter kan det godt betale sig at lave en kontrakt på 24-48 mdr.​

Min fornemste opgave som leasingpartner er at vurderet din bil korrekt i restværdi, og gerne under markedsværdi ved udløb af kontrakt, da det er en fordel for kunden ved evt. salg.

Dette giver også muligheden for at lave en opsparing i bilen. På den måde har man selv medbestemmelse om, hvor meget man ønsker at nedskrive bilen med, så længe det ligger indenfor eller bedre end den nedskrivningsprofil, som følger bilen og forbrugerens behov.

Som udgangspunkt indestår bruger/leasingtager altid for den aftalte restværdi, der kan dog indgås aftale om videresalg til 3 person, dette påhviler bruger/leasingtager.

Hvad siger mine kunder?

​​​​"Hedegaard Dream Car leverer en kompetent og resultatorienteret løsning fra første opringning. Jeg kan kun give 5 stjerner ud af 5 mulige, men servicen er meget bedre end det"​

​- Svend Aage Madsen

"Anja har hjulpet mig to gange med at finde og hente biler i Tyskland. Og svaret på alle spørgsmålene fra en dengang knap så rutineret "Flexleaser" som mig. Og der bliver stadig svaret på spørgsmål her længe efter at honoraret er betalt. Fantastisk - 5 stjerner herfra."

​- Anders Lund

"Kan kun anbefale at handle med Anja. Hvad end der kunne være af udfordringer, bliver på intet tidspunkt kundens udfordring, hun gør et kæmpe arbejde for at det hele lykkedes. Vi er næsten kede af at vi ikke handler bil oftere, for det bliver hos Anja fremover. Prøv at købe bil gennem hedegaard dream car, og det vil man aldrig fortryde."

​- Lasse Hummel Pedersen

"Super god service og gør virkeligt alt for at få tingene til at lykkes med afgiftberegning på Flexleasing og meget mere. stor tak for indsatsen og de bedste anbefalinger."

​- Torben Hansen

"Ærlig, troværdig og seriøs rådgivning. Klar og varm anbefaling. Man skal lede længere efter en person som Anja Hedegaard, som i handling udviser de sagte ord"

​- Svend-Erik Kamp Larsen

Har du noget i tankerne?
Kontakt mig bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig.​ Jeg sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.​

Åbningstider

​Man - Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Efter aftale 

Anja Hedegaard​

​Send en forespørgsel

​​Felter markeret med * er obligatoriske 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 20 28 77 73 E-mail: info@hedegaarddreamcar.dk CVR: 36611731

fb  linkedin​  instagram