Leasing

Kært barn ha​r mange navne. Her er et udkast til, hvordan man som forbruger kan få overblikket over, om leasing er noget, man ønsker at arbejde videre med. Det kan virke kompliceret, men jeg skal forsøge at gøre det så simpelt som muligt.​

Leasing af bil – få svar på dine spørgsmål

Leasing af bil kan for mange virke kompliceret i forhold til både regler og afgifter, og samtidig findes der flere forskellige leasingtyper. Derfor har jeg samlet en oversigt over de mest almindelige spørgsmål, som du kan finde svar på.

Som bilforhandler hjælper jeg både privatpersoner og erhvervskunder på Fyn, Sjælland og i det meste af Jylland, på nær Nordjylland, med at finde den helt rigtige leasingbil og leasingaftale, der dækker behovene til bilen, og som matcher økonomien.

For hvem kan leasing af bil være en fordel?

Leasing kan være en fordel for dig, der gerne vil køre i en bil til en værdi af mere end 300.000 kr. Det kan også være en stor fordel for virksomheder, som ikke ønsker at dræne deres likvidbeholdning.

Hvilke biler kan leases?

Alle biler, uanset model, kan leases. Det kan for eksempel være:

  • BMW
  • Mercedes
  • Polo
  • Golf
  • Elbiler
  • Kassevogne
  • Liftbiler

Det kan både være biler til privatpersoner og virksomheder, og det kan være for dig, der ønsker at sæsonlease eller splitlease.

For at få en økonomisk fordel ved den faldende afgift skal man dog gerne over den gyldne grænse på leasing af biler, der koster mere end 300.000 kr. fra nye.

HVORFOR LEASE FREMFOR AT KØBE?

Fordelene ved at lease er, at en leaset bil har en lavere udbetaling og ikke skal være færdigfinansieret indenfor ti år, som et billån skal. Hertil kommer den konstant faldende afgift dig til gode, hver gang du laver en ny leasing.

Hvad sker der efter endt billeasing?

Efter endt leasing af bil har du mulighed for enten endnu en leasing eller at sælge bilen. Her er det vigtigt at gøre opmærksom på, at det er DIN bil og DIN opsparing i bilen, som kan give dig en økonomisk gevinst. Det er op til dig, om du ønsker at sælge, lease eller købe bilen fri og indbetale den nu lavere afgift.

Kan man lease udenlandske biler?

Her er svaret: Ja. Hvis du selv er på udkig efter en ny bil på det udenlandske marked, er der her et par ting, som du skal være opmærksom på. Bilen skal helst være:

  • MwSt ausweisbar (løftbar moms)
  • Unfallfrei (skadefri)
  • Scheckheftgepflegt (servicepasset ved autoriseret forhandler)

Hvordan kommer jeg i gang med leasing af bil?

Start med at udarbejde en realistisk økonomisk plan for din nye bil. Hvor meget kan du lægge i udbetaling, og hvor meget ønsker du at betale om måneden? Her er det også vigtigt at undersøge, hvor mange kilometer du kører om året, da det bruges til at fastsætte bilens restværdi efter endt leasing.

Send mig gerne dine ønsker til, hvad der er vigtigt for dig i din nye bil – for eksempel automatgear, soltag, læderkabine og så videre. På den måde kan jeg finde eksempler på biler, som passer til dine behov.

Jeg kan kontaktes på telefon 20 28 77 73 eller e-mail info@hedegaarddreamcar.dk. Jeg står klar til at give dig personlig vejledning om billeasing.​

Læs mere om de leasingstyper vi tilbyder​

Et par gode råd​

Økonomi:

​Lav en realistisk økonomisk plan for din nye bil. Hvad kan du ligge i udbetaling og hvad ønsker du at betale om mdr. VIGTIGT - hvor mange km køre du om året ? ..... dette bruges til at fastsætte din restværdi på din bil efter endt leasing.

Efter endt leasing:

​Mulighed for endnu en leasing eller salg. Vigtigt er her at gøre opmærksom på at det er DIN bil og DIN opsparing i bilen som kan give dig en økonomisk gevinst. Det er op til dig om du ønsker at sælge / lease / købe fri og indbetale den nu lavere afgift.​​

Hvilke biler:

​Hvis man selv ynder at kigge biler på det udenlandske marked, er her et par ting som man skal være opmærksom på. Bilen skal helst være MwSt ausweisbar (løftbar moms) / Unfallfrei (skadefri) / Scheckheftgepflegt (service passet ved autoriseret forhandler) Ellers send mig dine ønsker til hvad der er vigtigt for dig i din nye bil ex. automatgear - soltag – læderkabine osv osv. Så finder jeg eksempler som passer på dine behov.

Se afgiftsregler

Hvad siger mine kunder?

​​​​"Hedegaard Dream Car leverer en kompetent og resultatorienteret løsning fra første opringning. Jeg kan kun give 5 stjerner ud af 5 mulige, men servicen er meget bedre end det"​

​- Svend Aage Madsen

"Anja har hjulpet mig to gange med at finde og hente biler i Tyskland. Og svaret på alle spørgsmålene fra en dengang knap så rutineret "Flexleaser" som mig. Og der bliver stadig svaret på spørgsmål her længe efter at honoraret er betalt. Fantastisk - 5 stjerner herfra."

​- Anders Lund

"Kan kun anbefale at handle med Anja. Hvad end der kunne være af udfordringer, bliver på intet tidspunkt kundens udfordring, hun gør et kæmpe arbejde for at det hele lykkedes. Vi er næsten kede af at vi ikke handler bil oftere, for det bliver hos Anja fremover. Prøv at købe bil gennem hedegaard dream car, og det vil man aldrig fortryde."

​- Lasse Hummel Pedersen

"Super god service og gør virkeligt alt for at få tingene til at lykkes med afgiftberegning på Flexleasing og meget mere. stor tak for indsatsen og de bedste anbefalinger."

​- Torben Hansen

"Ærlig, troværdig og seriøs rådgivning. Klar og varm anbefaling. Man skal lede længere efter en person som Anja Hedegaard, som i handling udviser de sagte ord"

​- Svend-Erik Kamp Larsen

Har du noget i tankerne?
Kontakt mig bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig.​ Jeg sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.​

Åbningstider

​Man - Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Efter aftale 

Anja Hedegaard​

​Send en forespørgsel

​​Felter markeret med * er obligatoriske 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 20 28 77 73 E-mail: info@hedegaarddreamcar.dk CVR: 36611731

fb  linkedin​  instagram