Finansiering

Vi tilbyder naturligvis også almindelig finansiering med lav rente. Vi har flere samarbejdspartnere så vi finder den der passer til dine behov og ønsker.

For at kunne komme i betragtning til at lease er det vigtigt at du bliver kredit godkendt !

Privat:

​- Ikke registreret i RKI

- Årsopgørelse på over 250.000,- dkk /eller husstandsindkomst på over 500.000,- dkk ( afhængig af hvilken bil der er tale om )

- 3 lønsedler​

Erhvervsleasing:

​- Regnskab / balance

- Ejerbog/ forhold ApS/ AS /

- Udskrift fra erhvervsstyrelsen​

Hvad siger mine kunder?

​​"Hedegaard Dream Car leverer en kompetent og resultatorienteret løsning fra første opringning. Jeg kan kun give 5 stjerner ud af 5 mulige, men servicen er meget bedre end det"​

- Svend Aage Madsen

​​"Anja har hjulpet mig to gange med at finde og hente biler i Tyskland. Og svaret på alle spørgsmålene fra en dengang knap så rutineret "Flexleaser" som mig. Og der bliver stadig svaret på spørgsmål her længe efter at honoraret er betalt. Fantastisk - 5 stjerner herfra."

- Anders Lund

​​"Kan kun anbefale at handle med Anja. Hvad end der kunne være af udfordringer, bliver på intet tidspunkt kundens udfordring, hun gør et kæmpe arbejde for at det hele lykkedes. Vi er næsten kede af at vi ikke handler bil oftere, for det bliver hos Anja fremover. Prøv at købe bil gennem hedegaard dream car, og det vil man aldrig fortryde."

- Lasse Hummel Pedersen

Har du noget i tankerne?
Kontakt mig bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig.​ Jeg sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.​

Åbningstider

​Man - Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Efter aftale 

Anja Hedegaard​

​Send en forespørgsel

​​Felter markeret med * er obligatoriske 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 20 28 77 73 E-mail: info@hedegaarddreamcar.dk CVR: 36611731

fb  linkedin​  instagram