Jeg køber din byttebil​

Skal jeg hjælpe dig af med din nuværende bil? Skal den evt. skiftes ud med en leasingbil eller blot noget mere passende? Jeg hjælper dig af med din bil, så du slipper for besværet med at få den solgt, når du ønsker at skifte den ud med en ny bil – hvad enten det er leasing eller kontant.

Mit firma holder til i Odense, men jeg hjælper både bilejere på Fyn, Sjælland og i Jylland med at komme af med deres bil ved køb af ny.

AT SKIFTE DEN GAMLE BIL UD MED EN NY ER EN TILLIDSSAG

​At skille sig af med sin gamle bil er ofte det vejende incitament,​hvor man køber den nye bil. Der hvor man får den bedste pris for sin brugte bil, er ofte der man køber sin nye bil – dette er ofte en stor fejl. Som almindelig forbruger kan man sjældent gennemskue om prisen på den nye bil så er korrekt eller om man blot har flyttet den overbudte byttepris over på den nyindkøbte bil. 

Hos mig er alle priser gennemskuelige og du vil kunne følge dine tal til vejs ende – dette føler jeg selv giver mest tryghed og for mig er dette den rette forudsætning for hvor jeg selv ville lave en handel.

Der kan være en række fordele ved at skifte den gamle bil ud med en ny bil hvad enten det er i en kontanthandel eller leasingbil. Vores regering mener at vi skal køre mere grønt i forbindelse med elbiler eller nyere og mindre forurenende biler med mindre CO2-udslip og mere sikre i form af hjælpeudstyr – uanset om dette er korrekt eller ej er det den vej Danmark ønsker at være grønnere på.

Hvis du ovenikøbet drømmer om at køre rundt i en dyrere ny bil med lidt specielt ekstraudstyr, eller kunne du bare godt tænke dig at have mulighed for at skifte din bil ud regelmæssigt, kan leasing være en rigtig god løsning for dig. En leaset bil har en lavere udbetaling, og den behøver ikke at være færdigfinansieret efter 10 år som ved et almindeligt billån.

Mit job er at råde og vejlede dig i hvad den rigtige økonomiske løsning for dig kan være så er det op til dig at bestemme om det skal være leasing eller alm. bilkøb.

KONTAKT MIG OG FÅ EN VURDERING AF DIN BIL

Indtast dit reg. nummer samt km. stand på din bil og evt. om den måtte have fejl eller skader. Hvis du derudover har 4-8 billeder af din bil inde og ude kan disse vedhæftes og give et mere korrekt billede af din bil. Så vil du efter få timer få en vuderingspris på din bil.

Denne er dog først bindende efter jeg har set og prøvet bilen selv. Du er velkommen til at ringe på telefon 20 28 77 73 eller skrive til e-mail info@hedegaarddreamcar.dk for at få vurderet, hvor meget du kan få for din bil.​

​udfyld formularen

Udfyld min formular, så vender jeg tilbage med henblik på at købe din byttebil.

 
 
 
 
 
Anhængertræk

Vedhæft gerne billede
Vedhæft gerne billede
Vedhæft gerne billede
Vedhæft gerne billede
Vedhæft gerne billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger mine kunder?

​​​​"Hedegaard Dream Car leverer en kompetent og resultatorienteret løsning fra første opringning. Jeg kan kun give 5 stjerner ud af 5 mulige, men servicen er meget bedre end det"​

​- Svend Aage Madsen

"Anja har hjulpet mig to gange med at finde og hente biler i Tyskland. Og svaret på alle spørgsmålene fra en dengang knap så rutineret "Flexleaser" som mig. Og der bliver stadig svaret på spørgsmål her længe efter at honoraret er betalt. Fantastisk - 5 stjerner herfra."

​- Anders Lund

"Kan kun anbefale at handle med Anja. Hvad end der kunne være af udfordringer, bliver på intet tidspunkt kundens udfordring, hun gør et kæmpe arbejde for at det hele lykkedes. Vi er næsten kede af at vi ikke handler bil oftere, for det bliver hos Anja fremover. Prøv at købe bil gennem hedegaard dream car, og det vil man aldrig fortryde."

​- Lasse Hummel Pedersen

"Super god service og gør virkeligt alt for at få tingene til at lykkes med afgiftberegning på Flexleasing og meget mere. stor tak for indsatsen og de bedste anbefalinger."

​- Torben Hansen

"Ærlig, troværdig og seriøs rådgivning. Klar og varm anbefaling. Man skal lede længere efter en person som Anja Hedegaard, som i handling udviser de sagte ord"

​- Svend-Erik Kamp Larsen

Har du noget i tankerne?
Kontakt mig bare...

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig.​ Jeg sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.​

Åbningstider

​Man - Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag & søndag: Efter aftale 

Anja Hedegaard​

​Send en forespørgsel

​​Felter markeret med * er obligatoriske 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Telefon: 20 28 77 73 E-mail: info@hedegaarddreamcar.dk CVR: 36611731

fb  linkedin​  instagram